HAPPY HAARLEM

De mensen. De sfeer. De oude straatjes. Het water. De winkels. Ja. Haarlem is écht een heerlijke stad.En waar veel mensen met kleine kinderen wegtrekken uit de stad, is Haarlem juist een plek waar je fantastisch kunt wonen met kinderen. Want of je nu op de fiets naar het strand gaat, met een bootje door de binnenstad vaart, leuke musea bezoekt of paddestoelen gaat zoeken in het bos, Haarlem en kinderen is een perfecte combinatie.

Naast het heerlijke stadse karakter waar je als volwassene van kunt genieten (denk aan de fijne kroegen en restaurants!), is er in en om de stad ook heel veel leuks te doen voor kids.

Wist je bijvoorbeeld dat er bij het Veerkwartier (vlakbij Ikea) een ontzettend leuk Natuur Speeleiland is voor kids van 4 t/m 12 jaar?
Op dit eiland kunnen kinderen hutten bouwen, slootbeestjes vangen, insecten zoeken, ravotten, kliederen, klimmen en vies en nat worden.

Ook middenin de stad is veel te beleven: bezoek eens een leuke film in de Filmschuur of verwonder je met je kinderen bij een bijzondere tentoonstelling in het Teylers Museum.

Liever iets simpels doen? Haal dan een ijsje bij Tante Saar aan het Spaarne, ga lekker zitten op een kussentje aan de waterkant en droom samen weg bij alle bootjes die hier voorbij komen. Zijn de kinderen daarna moe? Ga lekker richting huis, regel een fijne oppas via Rent a Nanny, pak snel weer de fiets terug naar de stad en geniet zelf van al het gezelligs dat de binnenstad van Haarlem ‘s avonds te bieden heeft!

Happy Haarlem!

Share this post

Comments (0)

Leave a comment