LIFE IS A BEACH (OOK IN DE WINTER)

LIFE IS A BEACH (OOK IN DE WINTER)

Bij het strand wonen is zo’n feestje. Niet alleen omdat je op de fiets langs de file kunt rijden op drukke zomerse dagen, maar juist omdat je van het strand kunt genieten op dagen dat mensen van ver, de kust niet opzoeken.

Want hoe fijn is het om even een kop koffie te gaan drinken op het strand als de kinderen op school zitten. Misschien zelfs met je laptop mee om wat te kunnen werken.
Of ‘s middags na school even een potje te voetballen met de kids op het strand om op tijd voor het eten weer thuis te zijn.

 Ja, zelfs op dagen dat de zon niet schijnt is het fijn aan zee. Uitwaaien tijdens een lekkere wandeling met de hond, een uurtje vliegeren als er wind staat, schelpen zoeken om er daarna thuis iets leuks van de knutselen. Het strand is eigenlijk altijd een goed idee.

 En wist je trouwens dat er in Zandvoort en Bloemendaal verschillende strandtenten zijn die het hele jaar door open zijn? Fijn voor een zondagse lunch of een diner bij zonsondergang. De meeste van deze restaurants op het strand hebben een houtkachel en gezellige inrichting waardoor binnen zitten ook een feestje is.

Over feestjes gesproken: zo’n strandtent is zomers én winters de ideale plek voor het vieren van een verjaardag, huwelijk of partijtje. Want ja,…life is a beach ook of zelfs misschien wel juist in de winter!stra

Share this post

Comments (0)

Leave a comment