Je hebt waarschijnlijk de reguliere oppas voor je kinderen goed geregeld, maar wie schakel je in voor de avonduren? Voor het weekend en voor incidentele situaties? En wat doe je als je vaste oppas niet beschikbaar is?

Juist voor deze en overige situaties is het heerlijk om te kunnen terugvallen op een kwalitatieve en betrokken oppasservice! Wij beschikken over geschoolde en betrouwbare nanny's, die inzetbaar zijn in Haarlem en omstreken.


Het beste voor je kinderen

Het is fijn om oppas te vinden voor je kinderen wanneer de reguliere oppas niet beschikbaar is. Maar je wilt dan ook de zekerheid hebben dat jouw kinderen in goede handen zijn! Je wilt een oppas die weet wat je kind nodig heeft. Of het nu gaat om een leuke activiteit, helpen met het huiswerk of je kind troosten als het gevallen is.

Kwalitatieve nanny's en persoonlijke aanpak

Vanuit deze gedachten werkt Rent a Nanny. Wij besteden erg veel aandacht aan de selectie van onze oppassers. Daarnaast vindt er altijd een persoonlijke intake plaats met de ouders die ons inschakelen om samen de beste matches te kunnen maken.

Zorgeloos en blije gezichten!

Onze nanny's nemen de zorg voor je kinderen uit handen en als je thuiskomt … zul je de blije gezichten van je kinderen zien.

Rent a Nanny biedt de betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit die jij van een professionele kinderoppas verwacht!

usp

Alle oppassers die bij ons werken, zijn persoonlijk gescreend en bezitten de juiste kwaliteiten voor professioneel kinderoppaswerk.

usp

Wij werken niet landelijk, maar juist puur en alleen in de regio Haarlem. Al onze nanny's wonen in deze regio

usp

De juiste nanny vinden kan alleen echt goed wanneer wij je behoeften grondig in kaart hebben gebracht. We starten altijd met een persoonlijke intake!

usp

Binnen ons lidmaatschap bestaat de mogelijkheid om ook op lastminutebasis in te schakelen. Dit kan zelfs al tot 2 uur van tevoren!