Extra services van een Nanny

Buiten een nanny aan huis bieden wij ook een evenementen nanny en een nacht nanny. Een evenementen nanny kan aanwezig zijn op bruiloften of begravenissen. Hierdoor hoeft u minder op uw kind te letten. Op een evenement zal de nanny ervoor zorgen dat uw kinderen aan niets ontbreekt.  Dit kan uw bruiloft zijn, of een feest dat u bezoekt. De nanny neemt de zorg op een evenement volledig over. Ook tijdens uw huwelijksnacht kan een nanny aanwezig zijn. Op uw feestelijke dag zal niets voor uw kinderen ontbreken.

Als u reist voor uw werk kan een nanny met u mee reizen. Zo hoeft u uw kinderen tijdens uw zakenreizen niet te missen. Het is belangrijk dit ruim optijd met ons te bespreken. Wij hebben tweetalige nanny’s beschikbaar. Op meereis nanny’s zijn andere tarieven van toepassing. Vliegtickets en verblijfplaats voor de nanny zijn voor uw rekening.

Een goede nachtrust is essentieel om goed te functioneren. Voor ouders met jonge kinderen is het moeilijk voldoende nachtrust te krijgen. Een badie in de nacht veel wakker is verstoort uw slaapritme. Soms slapen baby’s slecht door krampjes of tandpijn. Ook kunt u thuis een dreumes hebben die vroeg de dag begint. Bij slaapgebrek functioneert u overdag slechter. Overdag is het moeilijker om een goede ouder te zijn. Ook op het werk is het moeilijk om geconcentreerd te blijven. Na een langdurige periode is slaapgebrek slopend.

De nacht nanny kan vanaf 18;00 aanwezig zijn. Zij zal bijzonderheden met u doornemen en neemt de zorg daarna over. De Nacht Nanny zorgt dat uw kind zich veilig voelt.Van een boekje lezen tot een knuffel. Zij biedt de zorg die nodig is en is altijd beschikbaar. Zodra uw kind wakker is kleed zij het aan. Zij kan ook voor ontbijt zorgen voor vroege vogels.  De Nacht Nanny gaat weer naar huis zodra u uitgeslapen bent.

Na de proefperiode volgt een evaluatiegesprek. In dit gesprek kunt u uw bevindingen bespreken. Na dit gesprek volgt een jaarlijkse evaluatie. Mocht u een klacht hebben over uw nanny, neem dan contact met ons op. Wanneer uw vaste nanny ziek is zorgen wij voor vervanging. Dit gaat in overleg. Wij zorgen ervoor dat uw kinderen waar mogelijk dezelfde gezichten zien. De nanny is via ons verzekerd bij ziekte. U word geacht een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Dit is voor het geval er bij u thuis een ongeval plaatsvind. Zwangerschapsverlof voor een nanny word door ons geregeld. De nanny maakt doktersbezoeken buiten haar werktijden om.

Benieuwd naar ervaringen van andere? Lees hier een aantal reviews.