Kwalitatieve oppasservice voor Haarlem en omstreken

Je hebt waarschijnlijk de reguliere oppas voor je kinderen goed geregeld, maar wie schakel je in voor de avonduren? Voor het weekend en voor incidentele situaties? En wat doe je als je vaste oppas niet beschikbaar is?

Rent a Nanny-oppas Haarlem

Juist voor deze en overige situaties is het heerlijk om te kunnen terugvallen op een kwalitatieve en betrokken oppasservice! Wij beschikken over geschoolde en betrouwbare nanny’s, die inzetbaar zijn in Haarlem en omstreken.

Incidentele en vaste oppas beschikbaar

Onze professionele kinderoppassers zijn speciaal gescreend om er voor jouw kinderen te zijn, zowel op incidentele als vaste basis. Via ons geavanceerde online matchingsysteem vind je eenvoudig geschikte oppassers.

Haarlem en omstreken

Rent a Nanny is inzetbaar in Haarlem en omstreken. Van Zandvoort tot en met Santpoort. Al onze nanny's zijn woonachtig in deze regio.

Persoonlijke aanpak

Het vinden van een geschikte oppas in de regio Haarlem is meer dan online matching. Wij komen persoonlijk bij je thuis om jouw wensen en voorkeuren in kaart te brengen!

Het beste voor je kinderen

Het is fijn om oppas te vinden voor je kinderen wanneer de reguliere oppas niet beschikbaar is. Maar je wilt dan ook de zekerheid hebben dat jouw kinderen in goede handen zijn! Je wilt een oppas die weet wat je kind nodig heeft. Of het nu gaat om een leuke activiteit, helpen met het huiswerk of je kind troosten als het gevallen is.

Zorgeloos en blije gezichten!

Onze oppassers nemen de zorg voor je kinderen uit handen en als je thuiskomt … zul je de blije gezichten van je kinderen zien.

Wil jij ook een betrouwbare oppas?

Meld je dan nu vrijblijvend aan. Vul onderstaande gegevens in en wij nemen snel contact met je op!

Meest gestelde oppasvragen