Dianne van der Beeke

Owner Rent a Nanny


Hoi, ik ben Dianne, oprichtster van Rent a Nanny. Als je als vader of moeder het liefste wat je bezit, je kind(eren) en je huis, tijdelijk aan iemand toevertrouwt, dan wil je dat toch met een gerust hart kunnen doen?

Rent a Nanny is een oppasbemiddelingsbureau met enthousiaste, betrouwbare en kundige nanny's. Nanny's die altijd een stapje extra zetten in de zorg voor je kinderen. Die passie hebben voor kinderen, hen willen stimuleren in de ontwikkeling en die hun hand niet omdraaien voor het organiseren van leuke activiteiten. With a Nanny you can!


Stefan

Software-ontwikkelaar


Hoi, mijn naam is Stefan, de partner van Dianne.

Ik ben software-ontwikkelaar in hart en nieren. Ik zorg ervoor dat deze website werkt zoals hij moet werken. Van het inloggen, betalen tot het kunnen beoordelen van de nanny’s. Met Rent a Nanny nemen we het hele proces voor het vinden van een goede oppas uit handen, want wat is er nu fijner een avondje weg te willen en dit makkelijk online te kunnen regelen?


Ghita Bolder

Ontwerper bij Rent a Nanny


Hoi, ik ben Ghita, ontwerpster bij Rent a Nanny. Van Dianne kreeg ik de vraag of ik haar nieuwe uitdaging, een nannyservice in de regio Haarlem, een gezicht wilde geven.

Zelf was ik op dat moment net moeder geworden en voelde me dus ontzettend aangesproken om samen met Dianne deze leuke klus aan te pakken. Ik behoor zelf tot de doelgroep en dat was erg handig tijdens het ontwerpproces. Ik ben erg trots op het resultaat, ik denk dat we samen een erg herkenbaar en fris concept hebben gerealiseerd!