Rent a Nanny is betrouwbaar liefdevol persoonlijk last-minute flexibel

Ben je op zoek naar een oppas(service) die naast reguliere oppas ook de zorg voor de incidentele oppas voor je kinderen uit handen neemt? Onze nannyservice is allround inzetbaar: overdag, in de avond, in het weekend, in incidentele en lastminutesituaties! Losse boekingen en een vaste oppas voor vaste dagen in de week bestaan ook tot de mogelijkheden.


Rent a Nanny: een oppas voor ieder moment

Bij Rent a Nanny kun je eenvoudig een kinderoppas inschakelen. Voor slechts € 9,50 per maand ben je geabonneerd op onze nannyservice en kun je eenvoudig je favoriete nanny's selecteren. Zodra je een oppas nodig hebt, kun je dit direct en eenvoudig online regelen. Onze nanny's zijn incidenteel en op vaste basis inzetbaar. Losse boekingen en een vaste oppas voor vaste dagen in de week bestaan ook tot de mogelijkheden.

Kwalitatieve nanny's

[Alle nanny's van Rent a Nanny voldoen aan de minimale eisen om als goede kinderoppas te mogen werken. Wij screenen al onze nanny's persoonlijk en je kiest zelf je favoriete nanny('s) uit die je wilt inschakelen.

Eenvoudig online boeken

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is dat wij het vinden van een geschikte nanny erg eenvoudig hebben gemaakt. Via ons online boekingssysteem vind je snel de meest geschikte nanny.


Hoe Rent a Nanny werkt:

  1. Je schrijft je in via onze website.
  2. Wij nemen contact op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek, zodat wij alles goed kunnen uitleggen, je verwachtingen en wensen kunnen inventariseren en al je vragen kunnen beantwoorden.
  3. Na dit gesprek word je ingeschreven bij Rent a Nanny en ontvang je van ons de inloggegevens van ons online boekingssysteem, zodat je gebruik kunt maken van onze diensten.
  4. Je kunt direct starten met het zoeken naar geschikte nanny's. Je kunt zelf je favorieten instellen, maar we kunnen je ook persoonlijk advies geven welke nanny’s goed passen bij jullie gezin.
  5. Op het moment dat je een oppas nodig hebt, kun je je aanvraag direct online indienen en zullen wij terugkoppelen wie er komt oppassen. Het handigst is om een pooltje van 3 favoriete nanny’s te maken zodat jij en je kind(eren) steeds dezelfde gezichten zien. Het contact tussen de ouder en Rent a Nanny is altijd heel persoonlijk.
  6. In de inlogomgeving kun je onder andere de gezinsmap vinden. Deze kun je printen en daarna met aandacht invullen. Deze gezinsmap kun je daarna met de incidentele of vaste nanny bespreken zodat ze met jouw voorkeuren en wensen rekening kunnen houden. Ook kun je er praktische zaken en belangrijke telefoonnummers in kwijt.
  7. Als een nanny voor het eerst bij je komt adviseren wij om haar iets eerder te boeken, om goed af te stemmen over de kinderen en eventuele bijzonderheden.
  8. Je rekent direct af met de nanny aan het einde van de oppasdienst. De nanny’s vallen onder de regeling dienstverlening aan huis van de belastingdienst. Je kunt hier meer over lezen.
  9. Het betalen aan Rent a Nanny zal gaan via een automatische afschrijving.
  10. Voor een vaste oppas voor vaste dagen in de week is er een andere werkwijze. Voor eventuele informatie hierover kun je bellen of mailen. Telefoonnummer is 06-57631414 en e-mailadres Dianne@rentananny.nl

De geschikte kinderoppas vinden

Wij vinden het belangrijk dat onze werkwijze aansluit bij hoe jij je kinderen opvoedt. Zo vind jij misschien de manier waarop je kind begeleid wordt met huiswerk maken heel belangrijk, of is het voor jou van essentieel belang dat de nanny ervaring heeft met een bepaalde stoornis, zoals ADHD.

Haarlem en omstreken

Rent a Nanny is inzetbaar in de regio Haarlem van Zandvoort tot Spaarndam. Al onze nanny's komen uit deze regio.